Skaldyrsfestival

Vær med til at fejre Limfjordens madkammer og den fantastiske havneatmosfære, når hele Nykøbing fester den første weekend i juni. Gå ikke glip af smagene, duftene, musikken, stemningen og de mange glade mennesker der samles om en af årets største begivenheder -Skaldyrsfestivalen. Skaldyrsfestivalen er et mærketegn for Mors og en tilbagevendende begivenhed, som tiltrækker både lokale og turister.

Der bliver kælet for den sunde og smukke mad i de mange sydende pander og gryder og stegende grill. De dygtige kokke er til for dig denne dag, og de opfordrer til at du smager på deres østers, linemuslinger, rejer, fiskefrikadeller med meget mere.

Foreningen 'Skaldyrsfestival' inviterer dig til at være med, når Nykøbing Mors udfolder sine maritime herligheder igennem Skaldyrsfestivalen. Hele byen er klædt på til fest, og på havnen er der fyldt med liv, handelsboder, musik og børnearrangementer.

Madmarked Limfjord er som navnet antyder et marked med alt det lækre fra Limfjordslandet; her kan du se, smage, dufte og handle med lokale fødevareproducenter, store og små. Producenterne har det til fælles at de producerer varer i høj kvalitet, og oftest med særpræg og med rødder i eller tilhørsforhold til området omkring Limfjorden.

Tag del i festlighederne når havnen i Nykøbing Mors igen danner rammen om årets skaldyrsfestival. 

I år udvider Skaldyrsfestivalen med en ekstra dag og en masse ekstra oplevelser. Snart offentliggør vi det foreløbige program og afslører flere nyheder.

Fredag aften spiller "The Jazz pop trio" hyggejazz i teltet, og aftenen slutter af kl 23.00 med STORT fyrværkershow over Limfjorden.

Book dit ophold her! hvis du ønsker at deltage i fiske- og skaldyrsbuffeten FREDAG aften.

Lørdag spiller "Blue Hawaii" op til dans.

Book dit ophold her! hvis du ønsker at deltage i fiske- og skaldyrsbuffeten LØRDAG aften.

Snyd ikke dig selv for denne fantastiske weekend på Mors.
Se meget mere om festivalen på www.skaldyrsfestival.dk

 

Del denne side

Opdateret af:

Morsø Turistbureau - Destination Mors mt@visitmors.dk
 

Kontakt

Adresse

Morsø Turistbureau
Havnen 4
7900 Nykøbing M

Telefon

+45 97720488

Fakta

 • Type

  • Musik
  • Byfest
  • Store lokale begivenheder
  • Maritim begivenhed
  • Mad-/fødevareevent
  • Festival
  • For børn
  • Folkefest

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 8.8634347915649
Latitude : 56.794591986458