Overnatning ved Limfjorden

Her finder du et bredt udvalg af de mange overnatningsmuligheder hos Enjoy Limfjorden. Nyd hinanden på et af hotellerne eller kroerne, nyd naturen i de rolige omgivelser på campingpladser og sommerhusene eller kom helt tæt på de lokale med overnatninger på B&B. Alle stederne er placeret tæt ved Limfjorden eller hos de tilhørende byer og områder. 

 

Velkommen til Limfjorden!

Bo på hotel eller og kro ved Limfjorden

Leder du efter hotel direkte ved Limfjorden eller helt i centrum, så fortvivl ikke, for vi har mange skønne hoteller og kroer at vælge imellem. 

På camping ved Limfjorden

Campingpladserne ved Limfjorden er ofte placeret på de skønneste naturområder og helt ned til fjorden, helt perfekt til en tidlig morgensvømmetur. 

Find dit sommerhus ved Limfjorden

Bo i sommerhus ved Limfjorden

Sommerhuse er særdeles populær i Limfjordslandet, da de fleste sommerhuse kun ligger et stenkast fra fjorden. 

Bed and Breakfast

Bed and breakfasts giver dig mulighed for at opleve unikke danske hjem og mere privat end typiske hoteller.

Autocamping ved Limfjorden

Oplev havnestemningen, når du kun få meter fra pladsen kan opleve mange spændende arrangementer året rundt. 

  • Go Green miljøvenlig vandreferie uge 26

    Tag med på en 5-dages vandretur og nyd det gode liv ved Limfjorden og på den vestjyske hede. Landskabet I går igennem er indstillet til godkendelse som UNESCO Global Geopark og rummer både geologisk spændende fortællinger om landskabets opståen og den lokale natur- og kulturhistorie. Bo på båd på Handbjerg marina, i safaritelt ved Borbjerg Mølle Kro og på nostalgiske værelser på Sevel Kro.
    5.950,00 DKK Book