Østerssafari i Limfjorden med guide fra Dansk Skaldyrscenter

Safari er ikke kun noget for sydlige himmelstrøg. Til oktober er det nemlig højsæson for østersfangst i Limfjorden. Sammen med biolog fra Dansk Skaldyrscenter kan man lære, hvordan man selv går på jagt i fjordens skatkammer af skaldyr, når der inviteres til Østerssafari i forbindelse med Østers- og Muslingepremieren.
Mandag, september 26, 2016

Biolog Anita Hansen står klar med både waders og ekspertise til interesserede østersjagere hhv. den 15. og den 16. oktober fra kl. 10:00-12:30 fra Dansk Skaldyrscenter, når der inviteres til Østerssafari. Anita vil dels guide deltagerne, udbrede den nyeste viden og give gode råd til åbning samt tilberedning.
- Der åbner sig en helt vidunderlig verden i Limfjorden, når man tager sig tid til at lære den at kende. Og det vil vi gerne være med til at vise med Østerssafarien. Samtidig håber vi også at kunne udbrede en større forståelse for det dyreliv, som lever rundt om os, fortæller Lene Friis Møller, som er forsker og ansvarlig ved Dansk Skaldyrscenters formidlingscenter.
Tiltaget knytter sig naturligt til Østers- og Muslingepremieren samme dag, hvor Dansk Skaldyrscenter også er en aktiv partner.
- Østerssafari er et sjovt og meget lærerigt tiltag, hvor man får gode konkrete fif til, hvad man skal være opmærksom på, når man fanger østers. Og senere på dagen, kan man så få den helt store smagsoplevelse, når gourmetkokkene folder sig ud til Østers- og Muslingepremieren. Så der er oplevelser for både skaldyrskendere og nysgerrige, fortæller Bente Kristensen, som er turistchef ved Morsø Turistbureau.
Man tilmelder sig Østerssafari via Morsø Turistbureau på tlf. 9772 0488 eller mt@visitmor.... Der er både ture den 15. oktober og den 16. oktober. Tiltaget er en del af Østers- og Muslingepremieren, som man kan se meget mere om på www.skaldyr...

INFO:
 Pris: 195 kr. pr. person.
 Mødested: Dansk Skaldyrcenter
 Tid: 15. og 16. oktober fra kl. 10:00 - 12:30
 Der stiles waders til rådighed.

For yderligere information, kontakt venligst:
 Bente Kristensen, turistchef – Morsø Turistbureau - tlf. 9772 0488 / dir. tlf. 9616 0037 – bk@visitmor...
 Lene Friis Møller, forsker – Dansk Skaldyrscenter – 6115 0163 - lfmo@aqua.d...

Del denne side