Øg Dit Salg - Få Din Egen Gratis Bookingportal

Har du overvejet at sælge dine produkter via en bookingportal for turister? Oplevelsesbooking er din mulighed for at sælge direkte gennem din egen hjemmeside og samtidig være med i vores internationale markedsføring gennem Enjoy Limfjorden.

Se bookingprodukterne vi har liggende blandt andet på vores forside - de bokse med den blå 'Book' knap i hjørnet. Var det ikke også noget til dine ferieoplevelser, overnatningstilbud, pakketilbud og meget mere?

Produkterne kan placeres som anbefalinger på vores forside og på vores under-/temasider ved hjælp af flere forskellige temakanaler du kan vælge imellem eller kombinere. Og det bedste er, at du selv styrer på hvilke sider de skal kunne ses, bare ved at vælge den rette kanal. Dine produkter bliver derved set af de mange sidebesøgende, som måske leder efter netop din ferieoplevelse.

For at få en introduktion til og at blive oprettet i systemet, kontakt enten VisitHolstebro, Lemvig, Skive, Mors, Viborg eller Struer. Du kan også deltage i en af vores workshops om Oplevelsesbooking, hvor du ud over at blive oprettet i systemet også kan få vejledning og sparring til oprettelsen af et godt bookingprodukt.

Oplevelsesbooking er udviklet og dreves af vores tekniske partner hos VisitNordjylland med onlinechef Tonie Horsens i spidsen. Oplevelsesbooking er et tilbud til turisterhvervet i feriedestinationerne under blandt andet VisitNordjylland, turismesamarbejde Enjoy Limfjorden og mange flere områder.

Kontakt din nærmeste visitorganisation og hør nærmere.

Del denne side

Workshop kalender

Se alle kommende Oplevelsesbooking workshops på nemtilmeld.dk

Download

Udbyder manual (PDF)
Lær hvordan du opretter en udbyder

Produkt manual (PDF)
Lær hvordan du opretter et produkt.
Kend forskellen imellem de forskellige produkttyper.

Du synes måske også om