Tag på en oplevelse i Limfjorden og besøg en af de smukt beliggende havne. 

Lystbådehavnene

Tag på en oplevelse i Limfjorden og besøg en af de smukt beliggende havne. 

Lystbådehavne

I Limfjorden findes mere end 40 havne og ankerpladser. Mange af havnene er små og intime, og der er moderne såvel som gamle hyggelige havne. På Ejerslev Havn finder du en lagune, hvor det er muligt at finde fossiler i molerskrænterne. Holstebro-Struer Lystbådehavn er Limfjordens største havn, og de har mange gode faciliteter. På flere af havnene har du også mulighed for at møde lokale fiskere. Tag på en havnetur og nyd en is, en kop kaffe eller en smuk solnedgang på en af Limfjordens havne. Her finder du 6 af Limfjordens absolutte perler.

Limfjordslandet fra vandsiden

Limfjorden er 180 km lang og snor sig tværs gennem Jylland. Fjorden byder på mødet med næsten 100 øer, hvoraf den største er Mors. Uanset hvor man kigger hen, er der et betagende landskab.

FLID

Enjoy Limfjorden indgår i et samarbejde med FLID - Foreningen af Lystbådehavne i Danmark. Her kan du læse mere om størstedelen af Danmarks lystbådehavne.

Limfjorden rundt

Hvert år i uge 37 løber sejladsen "Limfjorden Rundt" af stablen, varer seks dage og er sejlads, havnefest og hyggeligt samvær i Danmarks smukkeste farvand.