ved Limfjorden

Limfjordens oplevelser

Tag til Limfjorden, hvor livet leves i pagt med det storslåede fjordlandskab og de imponerende udsigter. Besøg de hyggelige øer, charmerende limfjordsbyer og gå på opdagelse i områdets skatkammer af lækre råvarer. Her på siden kan du booke dine næste ferie-oplevelser ved Limfjorden.

 • Klassiske Dage i Holstebro

  Forkæl dig selv og din partner, tag til Klassiske Dage på et ophold fyldt med fantastiske koncerter i og omkring kulturbyen Holstebro. Sæt tempoet ned og få en helt unik miniferie med masser af kulturelle indtryk.
  3.795,00 DKK Book
 • Maritimt Ø-træf... Autocampere - gamle træskibe - skaldyr

  12.09 - 16.09.2018 Lystbådehavnen, beliggende ved fodenden af Nykøbings spændende gågade, danner rammen om et nyt autocampertræf på Mors. Onsdag er der mulighed for et besøg i Jesperhus, nordens største blomsterpark fyldt med stauder, roser, alverdens sommerblomster, sukkulenter og kæmpe blomsterfigurer. Kaffen er selvfølgelig også med i prisen. 4 overnatninger i egen autocamper ekskl. strøm. Onsdag 12.9 · Entré til Jesperhus Blomsterpark inkl. kaffe m/kringle. Torsdag 13.9 · Fællesspisning inkl. en øl eller sodavand, musik og dans i festteltet. Pris pr. person i autocamper med min. 2 personer Kr. 495,-
  495,00 DKK Book
 • Snapseruten rundt i bil - 6 dage 5 nætter.

  "Snapseruten" snor sig gennem Limfjordslandets smukke varierede landskab, fyldt med duftende krydderurter og bær, velegnet til kryddersnapse med hver sit særkende. Ruten passerer en lang række historiske seværdigheder, naturskabte oplevelsespunkter og en enestående natur. Pris: DKK 3.895,- pr. person.
  Fra 3.895,00 DKK Book
 • På sporet af Guder og Gåder

  Enestående kultur- og naturoplevelse krydret med gudeskønt ophold på Borbjerg Mølle Kro.
  1.048,00 DKK Book
 • folder+kort | Limfjordsruter

  Planlæg din cykelferie i Limfjordslandet med dette materiale. Hele vejen rundt om Limfjorden fra Agger i vest til Hals i øst findes et fintmasket net af afmærkede cykelruter, som giver optimale muligheder for at komme tæt på den afvekslende natur langs fjorden.
  115,00 DKK Book
 • 3 nætter i maritim luksus

  Bo maritimt på 1. klasse. Fredag aften er er der koncert på scenekutteren ved The Grandfætters. Der er 3 kahytter med plads til 6 mennesker. Båden indeholder 3 dobbeltkøjer, køkken med 2 x køleskabe og 1 fryser, 3 kogeblus, microbølgeovn og 3 badeværelser.
  Fra 1.850,00 DKK Book
 • Spil golf på 3 baner i Vestjylland

  Spil på 3 golf baner i Vestjylland - et samarbejde mellem Lemvig, Struer og Trehøje Golfklubber
  600,00 DKK Book
 • Weekendophold med fabelagtigt fiskeri

  Kombiner et par dages fiskeri efter havørreder med et ophold på Skive Fjord Camping, hvor der er chancer for havørredfangst få meter fra hytten! Tæt på Karup Å og med udsigt til Skive Fjord.
  1.690,00 DKK Book
 • Kulturrygsække - mest for børn

  Lån en kulturrygsæk på Holstebro Bibliotek og gå på opdagelse i Holstebro.
  0,00 DKK Book
 • Besøg og buffet på bondegården

  Besøg Ledgaard, som tidligere har været en gård med malkeproduktion. I dag er gården bygget om til ferielejligheder og festlokaler. Vi holder dog stadig dyr på hobbyplan. Så hos os kan du se køer, kalve (Galloway kødkvæg), grise, kaniner og får, som du kan fodre med hånden. Alle dyrene er på friland. Vi fortæller om dyrene og gårdens udvikling og forandring gennem tiderne.
  Fra 75,00 DKK Book
 • Arbejdshestens Dage

  125 store arbejdsheste og deres kuske skal dyste i Europamesterskaberne i pløjning og tømmerkørsel. De fine gamle vogne vil køre overalt på herregården. I den store ring vil næsten alle former for kørsel med heste blive vist. Vi vil også holde auktion over hestevogne og veterantraktorer. Derudover vil der være demonstrationer i marken med gamle og nye hesteredskaber, som slåmaskiner, river og vender og lignende fra dengang farfar var ung.
  Fra 80,00 DKK Book
 • Natursafari i traktorbus omkring Husby

  Tag med på natursafari og hør om klitlandskabet og dyrelivet fra en naturvejleder.
  95,00 DKK Book
 • Folkeuniversitetscenteret Skærum Mølle

  Få viden om Nr. Vosborg Teglværk som til sidst lå ved Skærum Mølle, få noget om andelsbevægelsen, besøg ”Den Gamle Brugs” hør og historien om ”Den hemmelige kirkegård”.
  Fra 75,00 DKK Book
 • Klassiske Dage i Holstebro

  Forkæl dig selv og din partner, tag til Klassiske Dage på et ophold fyldt med fantastiske koncerter i og omkring kulturbyen Holstebro. Sæt tempoet ned og få en helt unik miniferie med masser af kulturelle indtryk.
  3.795,00 DKK Book
 • Årets gang i arkæologien på Holstebro Museum - foredrag

  Her har du muligheden for at høre om årets gang i arkæologien på Holstebro Museum onsdag den 5. december 2018 kl. 19.30.
  50,00 DKK Book
 • Holstebro Museum - Åbning

  Lørdag den 18. august holder vi fest, når det nye indgangsparti for de to museer, Holstebro Kunstmuseum og Holstebro Museum, slår dørene op.
  Gratis Book