Jul ved Limfjorden

December er en af de måneder på året, hvor Limfjorden tager sig bedst ud med alle sine julelys og pyntede butikker. Vi har en masse hyggelige juletraditioner og arrangementer fra slutningen af november og helt frem til jul samt en masse gode muligheder for at få købt de sidste julegaver.

Oplev blandt andet en eventyrlig herregård pyntet op eller tag med til stemningsfulde julemarkeder i hele området. Du kan også se julelysene funkle fra træer og bygninger, eller lytte til julesalmer og store symfonier.

Glædelig jul og velkommen til Limfjorden!

Julemarkeder ved Limfjorden

Limfjordens julemarkeder er bestemt et besøg værd. I november og december kan du opleve de hyggeligeste julemarkeder, hvor der kræses med julemad, julepynt, nisser, musik og ikke mindst masser af dejlige juletraditioner.

Nytårsmenu - Take Away Grand Hotel Struer

Vil du spare tiden og besværet, og samtidig have et brag af en nytårsmenu? Så bestil din nytårsmenu på Tambohus Kro.

Maden afhentes på Tambohus Kro
d. 31. december 10.00-13.00 og er nem at varme og tilberede ud fra vejledningen

 • Fra fjord til bord med biolog og kok

  Arrangementet begynder med rundvisning på Dansk Skaldyrcenter. Vi ser hvordan man ”dyrker” østers, hummer, muslinger og tang og hører, hvorfor det er sundt at spise skaldyr. Fokus på rundvisningen vil være de ressourcer, der er ude i fjorden og hvilke muligheder der er for udnyttelse af disse. Herefter går turen ud i formidlingscenterets køkken. Her har kokken allerede tilberedt nogle lækre små retter med muslinger eller andre skaldyr, hvortil der er spændende tilbehør - måske skal du smage tang fra Limfjorden for første gang?
  Fra 395,00 DKK Book
 • Søndagsbrunch på Nørre Vosborg

  Nørre Vosborg byder på en ekstraordinær søndagsbrunch lavet på områdets bedste og mest spændende råvarer - ofte økologiske - fra heden, fjorden og skoven. Efter denne fantastiske start på dagen kan dagen fortsætte med en dejlig gåtur mellem hav og fjord.
  249,00 DKK Book
 • Retro-hygge, seje biler, gode fortællinger og nostalgi

  Nyd en dag med ren nostalgi, seje retro-biler krydret med flotte udstillinger fra 50’erne og frem til 70’erne. Der er noget for enhver, sjove oplevelser for børn og pilfingre, sjove detaljer, der sætter gang i fantasien og fortællinger. For bil-entusiasten de flotteste retro-biler og campingudstyr.
  Fra 50,00 DKK Book
 • Østerssafari fra Dansk Skaldyrcenter

  Østerssafari fra Dansk Skaldyrcenter. Saml dine egne østers i Limfjorden. Tag waders på og kom med skaldyrcenterets biolog ud i fjorden. (Waders stilles til rådighed).
  Fra 200,00 DKK Book