ved Limfjorden

Foråret

ved Limfjorden

Forår ved Limfjorden

Hold ferie i foråret ved Limfjorden og nyd den smukke natur med en masse udendørs oplevelser. Få inspiration til dine forårsoplevelser ved Limfjorden, som byder på mange muligheder for både store og små! Foråret ved Limfjorden byder på en masse aktiviteter, og der vil ved hele Limfjorden afholdes arrangementer for alle.

Velkommen til Limfjorden!

i Storå

Laksefiskeri i Storå

Storå byder på nogle af Danmarks bedste muligheder, når det kommer til laksefiskeri.

Østerssafari ved Handbjerg Marina

Pluk nogle af verdens bedste østers i Limfjordens udsøgte spisekammer.

Fra 1. april: Lokale Fortællinger

Limfjordslandet er Danmarks største skatkammer af gode fortællinger.

Østerssafari fra Dansk Skaldyrcenter

Kom i nærkontakt med helt friske østers og få gode råd om tilberedning samt den nyeste viden – og få en forståelse for det dyreliv, som eksisterer lige uden for vores dør!

ved Nissum Fjord

Vandreture ved Nissum Fjord

Området omkring Nissum Fjord rummer vigtige fuglelokationer, som er af international betydning for store bestande af ænder, gæs og vadefugle.

Lad Limfjordens smukke natur overraske dig

Naturen omkring Limfjorden er helt fantastisk med varierende landskab, som er formet af istiden.  

Folkeuniversitetscenteret Skærum Mølle

Under rundvisningen fortælles om tiden tilbage hvor Folkeuniversitetet blev stiftet og helt tilbage til tiden, hvor det var munkene, der boende i området, om andelsbevægelsen og historien om ”Den hemmelige kirkegaard”.

Fra fjord til bord med biolog og kok

Arrangementet begynder med rundvisning på Dansk Skaldyrcenter. Vi ser hvordan man ”dyrker” østers, hummer, muslinger og tang og hører, hvorfor det er sundt at spise skaldyr. Fokus på rundvisningen vil være de ressourcer, der er ude i fjorden og hvilke muligheder der er for udnyttelse af disse.