Velkommen til Limfjordslandet

Hold ferie i Limfjordslandet

Velkommen til Enjoy Limfjordens officielle turismesite. Siden giver det bedste overblik over, hvad området og kommunerne i samarbejdet har at byde på. Her kan du både få inspiration til nye oplevelser og finde frem til hoteller, lystbådehavne, campingpladser, kulturoplevelser, golfbaner, mange af de bedste strande eller noget helt sjette. Nyd vores område og grib de mange muligheder.

 • Havnehop - rundtur fra Nykøbing

  Forkæl dig selv med en hyggelig rundtur på Limfjorden. Sejlturen foregår med det hyggelige skib Bertha K., der tager dig med på en fantastisk flot tur fra Nykøbing til Glyngøre og Fur - og retur.
  Fra 299,00 DKK Book
 • 6 dage på båden Challenger i Handbjerg Marina

  Der er god udsigt fra bådens agterdæk og flybridge. Der er et lille køkken og to toiletter og bad om bord til natbrug. Båden har stor salon med sofa og spisebord. Der kan højest bo 4 gæster på båden.
  Fra 3.950,00 DKK Book
 • Havnehop - rundtur fra Fur

  Forkæl dig selv med en hyggelig rundtur på Limfjorden. Sejlturen foregår med det hyggelige skib Bertha K., der tager dig med på en fantastisk flot tur fra Fur til Nykøbing og Glyngøre og retur til Fur.
  Fra 299,00 DKK Book
 • Havnehop - rundtur fra Glyngøre

  Forkæl dig selv med en hyggelig rundtur på Limfjorden. Sejlturen foregår med det hyggelige skib Bertha K., der tager dig med på en fantastisk flot tur fra Glyngøre til Fur og Nykøbing og retur til Glyngøre.
  Fra 299,00 DKK Book
 • På cykel rundt til kunsten i Holstebro

  Kunstformidler Peter Haarby inviterer dig med på en cykeltur på ca. 12 km, der fører forbi en række af Holstebros markante kunstværker. I samarbejde med Holstebro Kunstmuseum. Det er gratis at deltage.
  0,00 DKK Book

Lokale fortællinger

Limfjordslandet er Danmarks største skatkammer af gode fortællinger. Se de mange fortællesteder under hver kategori.

Oyster Week 2018 ved Limfjorden

Hyldest de eksklusive madvarer.

FJORD

Der er rig mulighed for at få skønne oplevelser på fjorden. 

KULTUR

Limfjordsområdet byder på masser af kultur.

NATUR

Du kan tage på oplevelse i en af de skønne skove, udfolde dig aktivt til lands eller til vands.