MæMa 8+ Se, Lyt og Smag

MæMa er en naturlig og kulturel tilgang til oplevelsen af landbrug, mad og fællesskab.

Tag med på en oplevelsesrejse til dygtige vestjyske fødevareproducenter. Du ser og hører, hvordan den mad, du spiser bliver produceret. I gennem dagen vil du få to guidede rundvisninger hos professionelle producenter af naturlam, poppelgrise, mælk, slagtekalve eller øko-grise. Er du interesseret i det vestjyske kultur- og naturlandskab, kan du skifte turen hos producenterne ud med en guidet vandretur ved Storå, cykeltur i ulveland, blomsteroplevelser i besøgshaver eller laksefiskeri i Storå.

Dagen slutter med en gourmet-middag kreeret af kokken i Plexus, Rehne Bank. Menuen baseres på råvarer fra de producenter, som vi har besøgt. Måltidet krydres med utraditionelle kunstneriske indslag. Som afslutning på middagen serveres kaffe og specialiteter fra husets konditori. Se mere og book.

Dato:
Lørdag den 14. september klokken 14.00-22.00.

Pris:
695 kr. pr. person for voksne. Børn 10-15 år 500 kr.

Turen inkluderer:

  • To guidede ture med rundvisning, dialog og information

  • Kaffe ved ankomst

  • Gourmet-middag med lokale råvarer (excl. drikkevarer)

  • Kaffe med specialiteter fra husets konditori

  • Overraskende, utraditionelle kunstneriske indslag

 


 

Booking

MæMa 8+ Se, Lyt og Smag

Antal 695,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

VisitHolstebro

Holstebro Turistbureau har et veluddannet og serviceminded personale. Vi er altid parate til at hjælpe byens gæster og borgere med turforslag og informationer.
Kontakt
Kirkestræde 13, 7500 Holstebro
Web: www.visitholstebro.dk
Åbningstider
Mandag - Torsdag kl. 10.00 - 15.30
Fredag kl. 10.00 - 15.00