Bo på Challenger

Er du vild med vand, og vil du gerne overnatte på en alternativ måde, kan du leje en båd til overnatning på Handbjerg Marina. Her går du i seng under myriader af stjerner og vågner til bølgeskvulp. På marinaen kan du benytte badestrand, udspringsplatform, nyde udsigten på terrassen og spise på Restaurant Pavillonen - områdets bedste fiskerestaurant og Café Isbåden. Når du lejer båd er der fri benyttelse af kajakker og SUP i grejbanken. Der er legeplads og sansesti samt en tagterrasse med en fantastisk udsigt over Venø Bugt. Desuden har vi en oversigt over 50 skønne oplevelser du kan køre til indenfor 1 time. 

Du vælger datoer i kalenderen. Prisen afspejler sæson og tidspunkt på ugen. 

Den viste pris på 2.454 kr er for en weekend for 2 personer primo maj. Prisen varierer efter sæson og ugedage. Pris er inkl. obligatorisk rengøringsgebyr på 400 kr. Depostitum på 2500 kr afregnes efter endt lejeperiode.

Sengelinned kan lejes ved booking og morgenmad aftales med Restaurant Pavillonen.

Se oversigt over alle bådene i bookingportalen.

Booking

Bo på Challenger

Antal 2.454,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Handbjerg Marina

Den hyggelige Handbjerg Marina ligger i Venø bugt i det smukke Limfjordsland mellem Vinderup og Struer. Handbjerg Marina har en af Limfjordens bedste badestrande med sandbund. Stranden er meget børnevenlig, og ved ebbe kan man gå meget langt ud, uden at få våde bukser. Ved Handbjerg Marina er der god mulighed for at surfe, og der er gode bad- og toiletfaciliteter. Marinaen råder også over både café og restaurant.
Kontakt
Handbjerg Marina
Handbjerg Marina 14
7830 Vinderup
www.handbjergmarina.com
Åbningstider
Se hjemmeside: www.handbjergmarina.com