Geopark Miniferie 29. august -1. september

På Geopark Miniferie 29. august -1. september 2019 vil du møde lokale guider, som kan fortælle de spændende historier om geologi, kulturhistorie og de sjove anekdoter fra området. I overnatter i båd på Handbjerg Marina og hver dag er der fuldt program, som er inkluderet i prisen. Besøgssteder er: Æ Fywerhus på Jegindø Havn, Dodbjerg ved Søndbjerg Strand fra vandsiden, Oddesund tårnet, Venø, Venø Sund, Breinholtbuen, Gimsing-Handbjerg, Handbjerg Kirke, Store Ryde Mølle, Gartnerhaven, Rydhave Slot og våbenhulen, Hellegård Ådal. 

Hør historier om Æ Skawmand, som boede i et skab, om heltegerninger, der førte til oprettelsen af en by og om nutidige resultater af et jordskælv i 1700 tallet.

Turen er for maks 10 personer først-til mølle princippet gælder.

Med i prisen er:

3 x overnatning på båd inkl. sengelinned, rengøring, kaffe og morgenmad
3 x middag på restaurant
3 x frokost
1 dag i sejlbåd til 8 geosites med lokale guider
1 dag med 16 km vandretur med lokale guider
1 dag med naturvejleder på fjordsafari og tilberedning af frokost

Pris kr. 4.995 ekskl. drikkevarer til måltiderne.

Booking

Geopark Miniferie 29. august -1. september

Antal 4.995,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Handbjerg Marina

Den hyggelige Handbjerg Marina ligger i Venø bugt i det smukke Limfjordsland mellem Vinderup og Struer. Handbjerg Marina har en af Limfjordens bedste badestrande med sandbund. Stranden er meget børnevenlig, og ved ebbe kan man gå meget langt ud, uden at få våde bukser. Ved Handbjerg Marina er der god mulighed for at surfe, og der er gode bad- og toiletfaciliteter. Marinaen råder også over både café og restaurant.
Kontakt
Handbjerg Marina
Handbjerg Marina 14
7830 Vinderup
www.handbjergmarina.com
Åbningstider
Se hjemmeside: www.handbjergmarina.com