Østerssafari ved Handbjerg Marina 15. september

Østerssafari på Handbjerg Marina

Under vandoverfladen ved Handbjerg Marina findes en af verdens bedste, frækkeste og mest eftertragtede delikatesser. Her kan du plukke nogle af verdens bedste østers i Limfjordens udsøgte spisekammer.

Limfjordsøsters er en meget eftertragtet spise takket være den specielle smag, som de har fået fra den lavvandede fjord. Østers i Limfjorden vokser langsommere end under sydligere himmelstrøg, hvilket giver dem en mere fyldig smag.

Marinaens naturvejleder, Jens Hedevang, vil på østerssafarien indføre dig i østersens forunderlige liv, komme med tips og tricks til fangsttidspunkter og gode indsamlingssteder, inden deltagerne iført waders og vandkikkerter går i fjorden for at fylde spandene med de lokale lækkerier.

Herefter samles deltagerne for at tilberede østers på seks forskellige måder – både rå og på grill – og så skylles hele oplevelsen naturligvis ned med frisksablet champagne – det er vestjysk vildmarksluksus!

Medbring tøj til vejret, et par varme strømper, og evt. en spand. Lån af waders, vandkikkert m.m. er inkluderet i prisen.

Dato: Søndag den 15. september

Tidspunkt: 13.00-16.00

Pris: 300 kr. pr. person. Turene anbefales til personer over 14 år.

Booking

Østerssafari ved Handbjerg Marina 15. september

Tryk på et tidspunkt herover.
Antal 300,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Handbjerg Marina

Den hyggelige Handbjerg Marina ligger i Venø bugt i det smukke Limfjordsland mellem Vinderup og Struer. Handbjerg Marina har en af Limfjordens bedste badestrande med sandbund. Stranden er meget børnevenlig, og ved ebbe kan man gå meget langt ud, uden at få våde bukser. Ved Handbjerg Marina er der god mulighed for at surfe, og der er gode bad- og toiletfaciliteter. Marinaen råder også over både café og restaurant.
Kontakt
Handbjerg Marina
Handbjerg Marina 14
7830 Vinderup
www.handbjergmarina.com
Åbningstider
Se hjemmeside: www.handbjergmarina.com