Kulturhistorisk vandring ved Herregården Nørre Vosborg

... Storå’s indløb i ”Naturpark Nissum Fjord”…

Endagsture

Dato: 26. maj, 29. juni og 18. august 2019. Kl.11.00-17.30. Vælg dato i kalenderen nedenfor.

Guide: Gert Hingeberg.

Pris: Kr. 295,- pr. person.

Program

Vi starter ved Folkeuniversitetscenteret Skærum Mølle med en guidet rundtur i Per Kirkebys Hus for Sten og Stjerner, i Teglværksmuseet og i Den Gamle Brugs. Herefter vil der være frokost og introduktion til dagens vandreprogram.

Efter frokosten vandrer vi mod vest langs med Storå. Guiden vil undervejs fortælle om livet og naturen langs åen. Et stykke ud ad Storå vil vi gå over den nye bro, hvor vi kommer til det nye vådområde ”Felsted Kog”.

På turen tilbage til Folkeuniversitetscenteret Skærum Mølle passerer vi Herregården Nørre Vosborg, hvis historie der også vil blive fortalt om. Her vil vi holde et kaffehvil.

På det sidste stykke til Skærum Mølle passerer vi ”Den hemmelige kirkegård” og den historiske skov. Når vi kommer i mål, vil der være én sandwich og én øl/vand og yderligere et par historier.

Praktisk info

Husk vandresko eller støvler og tøj efter vejret.

Booking

Kulturhistorisk vandring ved Herregården Nørre Vosborg

Startdato Klik på en dato ovenfor
Slutdato
Antal 295,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Skærum Mølle

Skærum Mølles historie går tilbage til middelalderen. Stedet har i tidens løb hørt under både Tvis Kloster og herregården Nørre Vosborg. I dag er de smukke bygninger rammen om Folkeuniversitetscenterets virksomhed, der er baseret på folkeoplysende formidling af forskningens metoder og resultater. Alle er velkomne til at deltage i foredrag, seminarer og ekskursioner, hvor videnskabsfolk og andre med specialviden præsenterer deres arbejde og resultater.
Kontakt
Folkeuniversitetscenteret Skærum Mølle
Skærum Møllevej 4
7570 Vemb
Tlf.: +45 97 48 13 22
Mail: kontor@folkeuniversitetscenteret.dk
www.skaerum.dk