Østerssafari ved Handbjerg Marina

Fang og tilbered en af verdens bedste råvarer - Limfjordsøsters!

Limfjordsøsters er en meget eftertragtet spise på grund af den særlige smag, som de får i det lave vand ved Limfjorden. Østers i Limfjorden vokser langsommere end østers under sydligere himmelstrøg. Det giver den en mere fyldig smag.

Sammen med deltagerne plukker naturvejleder Jens Hedevang fra Hedevang Outdoor de friske delikatesser på fjordbunden. Bagefter tilberedes de over kulgrill på hele seks forskellige måder til et skønt måltid. Og hele herligheden skylles ned med frisksablet champagne! Der er hermed lagt op til vestjysk vildmarksluksus!

Østerssafarien er tilrettelagt i samarbejde med Handbjerg Marina.

Pris: Kr. 300,- pr. person.

Tid: Lørdag den 30. marts, onsdag den 16. oktober og søndag den 27. oktober 2019. Vælg dato i kalenderen nedenfor.

 

Booking

Østerssafari ved Handbjerg Marina

Tryk på et tidspunkt herover.
Antal 300,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Handbjerg Marina

Den hyggelige Handbjerg Marina ligger i Venø bugt i det smukke Limfjordsland mellem Vinderup og Struer. Handbjerg Marina har en af Limfjordens bedste badestrande med sandbund. Stranden er meget børnevenlig, og ved ebbe kan man gå meget langt ud, uden at få våde bukser. Ved Handbjerg Marina er der god mulighed for at surfe, og der er gode bad- og toiletfaciliteter. Marinaen råder også over både café og restaurant.
Kontakt
Handbjerg Marina
Handbjerg Marina 14
7830 Vinderup
www.handbjergmarina.com
Åbningstider
Se hjemmeside: www.handbjergmarina.com