Besøg Flamingo Naturpark ved Vemb

”Flamingo Knud”, som indehaveren af Flamingo Naturpark Knud Christensen til dagligt er kendt som, byder indenfor i parken til en Lokal Fortælling med anekdoter fra de sidste 30 år med opbygning af parken i Vestjylland. Fortællingen vil indeholde fortællinger som:

”Fjumses Have” - om dengang Johnny forsøgte vinde Lisa (Fjumse) tilbage og lavede en have omkring bindingsværkshuset - Lisa elsker nemlig blomster. Knud Christensen, deres gode ven og nabo, gik med på ideen og sammen udviklede de parken til det, den er i dag.

Knud legede i sin barndom i Testrupgaard Kloster, uden at vide, at han legede på Danmarkshistorie. Som voksen besluttede han at opføre en kopi i sin egen naturpark - nemlig Slyk Kloster.

Akropolis – Da man udgravede lagunen ved Pavillonen stod man med en kæmpe jorddynge. Det gav inspiration til et mini-Akropolis, der samtidig fungerer som udsigtspunkt over hele parken. Nyd også udsigten fra Pavillonen, som er bygget på pæle.

Parken kan prale med ikke mindre end 20 forskellige slags åkander i de mange søer og laguner. I parken støder man også på Mosekonen og Frihedsgudinden.

Se også Kim Larsens gamle 2CV i laden! Den afdøde sanger og entertainer havde en nær tilknytning til Holstebro. Gennem mange år spillede han på Kielgasten, hvor et nært venskab med Knud opstod. Ud over den gamle bil har Knud en række genstande fra Kim Larsens koncerter i Holstebro-området og en masse sjove og rørende historier om den danske nationalskjald.

Desuden udstilles et væld af effekter fra Flamingo Pub i Holstebro, som Knud var manden bag, og Lokalhistorisk Arkiv i Ulfborg udstiller gamle maskiner o.l. i bygningerne. 

Rundvisningen er egnet for børn og kørestolsbrugere med hjælper.

Tid: Vælg dato i kalenderen nedenfor. Fortællingen starter kl. 13.30 og varer ca. to timer. 

Pris: Kr. 75,- pr. person. (Entré kr. 50 + fortælling kr. 25,-).

Find inspiration til flere Lokale Fortællinger her

 

Booking

Besøg Flamingo Naturpark ved Vemb

Tryk på et tidspunkt herover.
Antal 75,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Flamingo Naturpark

Flamingo Naturpark med en spændende blanding af natur og forunderlige haver; Her er pavilloner, søer, vandfald, hyggelige siddesteder, ønskebrønd, springvand, Slyk Kloster og meget meget mere. På din tur rundt i parken vil du opleve, at natur op park blander sig i skøn forening, så hold derfor øje med dyrespor, ællinger og andre dyreunger i parken.
Flamingo Naturpark Skalstrupvej 10 7570 Vemb http://www.flamingo-naturpark.dk/
Se hjemmesiden http://www.flamingo-naturpark.dk/