Søndagsbrunch på Nørre Vosborg

Go søndag på Nørre Vosborg

En lækker brunch er den bedste start på søndagen – og måske en dejlig gåtur mellem Vesterhav og Nissum Fjord bagefter? På Nørre Vosborg får I alt det, der gør en søndag god.

Gå på opdagelse i Nørre Vosborgs søndagsbrunch med ekstraordinære madoplevelser fra det vestjyske forrådskammer. Vi bruger så vidt muligt råvarer fra heden, fjorden og skoven omkring os. Vi samarbejder med lokale leverandører og producenter, som dyrker og opdrætter nogle af områdets bedste og mest spændende råvarer – ofte økologiske.

Glæd jer fx til røget krondyr fra Vedersø vildtslagteri, hjemmelavet havtornsirup, økologisk confiteret andelår fra Vinderup, dampede blåmuslinger fra Limfjorden og Nørre Vosborgs egen spegepølse med feta og ramsløg – og mange andre smagsoplevelser. Vi udvikler hele tiden nye retter og tilføjer nye produkter til vores brunch, så du altid har nye madeventyr i vente, når du besøger os. Én tur til Nørre Vosborgs søndagsbrunch er sjældent nok.

Med maverne fulde af søndagsbrunch venter oplevelserne naturen. Nørre Vosborg har nogle af Danmarks største fredede arealer som nærmeste naboer. Vi har tre afmærkede vandreture omkring herregården, men I kan også springe på cyklen og tage turen til fx Stråsø Plantage. Se flere turforslag på vores hjemmeside.

Tid: Nørre Vosborgs hjemmelavede brunch serveres hver søndag fra kl. 11.30 til 13.30.

Pris: Kr. 249,- per person. Børn u/12 år halv pris.

Læs mere om den unikke søndagsbrunch på Nørre Vosborg her.

Booking

Søndagsbrunch på Nørre Vosborg

Antal 249,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Nørre Vosborg Gastronomi

Restaurant Nørre Vosborg´s køkken bygger på klassisk kogekunst og respekt for det ærlige og enkle. Udgangspunktet for retterne er altid årstidens udvalg af gode råvarer plus et modigt kig til en kulinarisk verden af nye og forførende muligheder.
Nørre Vosborg Hotel og Gastronomi
Vembvej 35
7570 Vemb
Telefon +45 97484897
Email: hotel@nrvosborg.dk
www.norrevosborg.dk
Åbningstider: kontakt venligst hotellet