Besøg og brunch på bondegården

Besøg Ledgaard, som tidligere har været en gård med malkeproduktion. I dag er gården bygget om til ferielejligheder og festlokaler. Vi holder dog stadig dyr på hobbyplan. Så hos os kan du se køer, kalve (Galloway kødkvæg), grise, kaniner og får, som du kan fodre med hånden. Alle dyrene er på friland. Vi fortæller om dyrene og gårdens udvikling og forandring gennem tiderne.

Vores festlokaler er udsmykket med gamle redskaber. I festlokalerne kan du nyde en lækker brunch, som blandt andet er fremstillet af gårdens egne produkter.

Fortællingen varer 2 timer og er egnet for både barnevogne og kørestole. Vi taler også tysk og engelsk.

Pris inkl. brunch: Voksne kr. 150. Børn (3-11 år) kr. 75. Drikkevarer købes på stedet.

Oplys venligst dit mobilnummer ved booking i tilfælde af aflysning.

Fortællingen er en del af Lokale Fortællinger. Find inspiration til flere Lokale Fortællinger i Nordvestjylland her.

Booking

1. Vælg produkt(er)

Voksenbillet - Ledgaard 2019 150,00 DKK
Børnebillet - Ledgaard 2019 75,00 DKK

2. Vælg dato

Tryk på et tidspunkt herover.
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Ledgaard

Vi tilbyder både bondegårdferier, miniferier, længere ferieophold, familietræf og festarrangementer til alle hele året rundt. Hos os har du mulighed for at bo idyllisk på en hyggelig gård enten i lejlighed eller værelse. På gården finder du et væld af aktiviteter for både store og små. På Ledgaard kan du både klappe geder, ride på heste, køre i traktor, bygge huler, spille kroket, golf, pool, bordtennis eller petanque, køre gokart, fiske, slappe af i vildmarksbad og meget mere. I nærområdet finder du også mange andre aktiviteter, eksempelvis strand, golf, badeland, cykeludlejning og hyggelige handelsbyer.
Kontakt
Ledgaard Landboturisme

v/ Inge og Anders Nielsen
Stabyvej 76, Husby
6990 Ulfborg

Læs meget mere på vores hjemmeside led-gaard.dk/