På sporet af den gode smag - i børnehøjde den 16.-17. august 2019

For børnefamilier betyder tid, det nære samvær, leg og læring alt! Holstebro byder på en række fantastiske fødevareoplevelser for dig, som gerne vil vise dine børn, hvor de gode råvarer kommer fra.

Hvor mange ænder kan du tælle? Kan du undgå at blive spyttet på af en lama? Er du blevet slikket på hånden af en kalv? Har du prøvet at fange dine egne fisk eller krabber til en lækker maritim suppe?

Familien overnatter på det børnevenlige Borbjerg Mølle Kro, som ligger naturskønt ved skov og sø. Lokal kendt som Det Jyske Afrika. Her kan børnene tælle elefanter, besøge emuer, lamaer, fodre næseaber og meget, meget mere.

Aktiviteterne byder på krabbesafari på Handbjerg Marina med naturvejleder fra Hedevang Outdoor. Fang jeres egen frokost og tilbered den i vandkanten. Før turen går videre bør I nyde en is på Café Isbåden.

Turen går videre til bondegårdsdyrene hos Sevel Øko, hvor børnene for alvor får lov til at føle, dufte og smage. Børnene kan frit klappe geder, køer og grise på mark og i stald. Dagen slutter med grillede specialiteter i haven hos Sevel Øko.

Det kan familien alt sammen opleve i Holstebro! Mulighederne er utallige, så kom og besøg en eller flere af de mange besøgssteder med den gode smag og fortælling i fokus.

PROGRAM for den 16.-17. august 2019:

Fredag:

Start turen allerede fredag, og lad børnene boltre sig på Borbjerg Mølle. Lad dem tælle elefanter, besøge emuerne og lamaerne, brænde krudt af på sansestien og meget mere på den skønne kro ved Borbjerg Mølle Sø. Tag turen rundt om søen og lad ugens stress forsvinde sammen med børnene.

Fredag aften serverer kroen en lækker middag for både store og små.

Lørdag:

Morgenmaden nyder I på Borbjerg Mølle Kro, inden turen går videre til Handbjerg Marina.

Kl. 10:00 – 13:00 Krabbesafari:

Handbjerg Marina er en af Limfjordens fineste perler. Havbunden ved Handbjerg Marina er fyldt med skønne små krabber, som venter på at blive fanget og lavet til den lækreste krabbesuppe. Følg anvisningerne fra Hedevang Outdoor og nyd en dag ved og i vandet. Fang jeres egen frokost og tilbered den i vandkanten. Krabbesafarien arrangeres i samarbejde med Handbjerg Marina.

Når I er på marinaen, må I ikke glemme at prøve marinaens sansesti, hvor I på bare fødder kan mærke de forskellige underlag af naturmaterialer som sand, sten og skaller. Luk øjnene og prøv, om I kan gætte, hvad der, I går på. Snup en is fra Café Isbåden på marinaen inden turen går videre til Bisonfarm

Kl. 14:30 Dansk And:

Turen går videre til Dansk And, hvor Martin Dasbjerg vil give jer et inspirerende indblik i livet som producent af økologiske ænder og en rundvisning på Vestergård. Dansk And er Danmarks største producent af økologiske ænder, og der møder en oplevelse ud over det sædvanlige, når I ser de mange ænder samlet. Her vil I opleve dyrene på nærmeste hånd og få en smagsprøve på det lækre kød med den skønne smag.

Kl.16.30 Sevel Øko:

Fra de store bisoner til de dejlige bondegårdsdyr hos Sevel Øko. Her får børnene for alvor lov til igen at føle, dufte og smage. Linda fra Sevel Øko vil give jer en rundvisning på gården og fortælle om stedets mange dyr. Børnene kan frit klappe gederne, køerne og snakke med grisene på marken.

Dagen sluttes af med grillede specialiteter i haven hos Sevel Øko.

Pris: Voksne 1.260,- kroner børn: 620,- kroner.

Turen inkluderer:

• Lækker aftensmad på Borbjerg Mølle Kro
• Overnatning på Borbjerg Mølle Kro
• Lækker morgenbuffet
• Guidet Krabbesafari og suppe på Handbjerg Marina
• Besøg hos Dansk And inklusiv rundvisning og smagsprøver
• Rundvisning hos Sevel Øko
• Grill og hygge hos Sevel Øko

Adresser:

Borbjerg Mølle Kro
Borbjerg Møllevej 3
7500 Holstebro

Handbjerg Marina                                                                                                                           Handbjerg Marina 10                                                                                                                                7380 Vinderup

Dansk And
Fjordbakken 9, Handbjerg
7830 Vinderup

Sevel Øko
Skovhusvej 4
7830 Vinderup

Turen finder også sted den 14.-15. juni 2019.

Booking

På sporet af den gode smag - barn 16.-17. august 2019 620,00 DKK
På sporet af den gode smag - voksen 16.-17. august 2019 1.260,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

VisitHolstebro

Holstebro Turistbureau har et veluddannet og serviceminded personale. Vi er altid parate til at hjælpe byens gæster og borgere med turforslag og informationer.
Kontakt
Kirkestræde 13, 7500 Holstebro
Web: www.visitholstebro.dk
Åbningstider
Mandag - Torsdag kl. 10.00 - 15.30
Fredag kl. 10.00 - 15.00