På sporet af den gode smag - i børnehøjde 14.-15. juni 2019

For børnefamilier betyder tid, det nære samvær, leg og læring alt! Holstebro byder på en række fantastiske fødevareoplevelser for dig, som gerne vil vise dine børn, hvor de gode råvarer kommer fra:

Ved du, hvordan bisonkød smager? Kan du undgå at blive spyttet på af en lama? Er du blevet slikket på hånden af en kalv? Har du prøvet at fange dine egne fisk eller krabber til en lækker maritim suppe?

Familien overnatter på det børnevenlige Borbjerg Mølle Kro, som ligger naturskønt ved skov og sø. Lokal kendt som Det Jyske Afrika. Her kan børnene tælle elefanter, besøge emuer, lamaer, fodre næseaber og meget, meget mere.

Aktiviteterne byder på krabbesafari på Handbjerg Marina med naturvejleder fra Hedevang Outdoor. Fang jeres egen frokost og tilbered den i vandkanten. Før turen går videre bør I nyde en is på Café Isbåden.

På Nørre Kærgård Bisonfarm får I en rundvisning på den vestjyske prærie og oplever bisonerne på nærmeste hold og får en smagsprøve på det lækre bisonkød.

Turen går videre til bondegårdsdyrene hos Sevel Øko, hvor børnene for alvor får lov til at føle, dufte og smage. Børnene kan frit klappe geder, køer og grise på mark og i stald. Dagen slutter med grillede specialiteter i haven hos Sevel Øko.

Det kan familien alt sammen opleve i Holstebro! Mulighederne er utallige, så kom og besøg en eller flere af de mange besøgssteder med den gode smag og fortælling i fokus.

Turen finder også sted den 16.-17. august 2019

 

 

Booking

På sporet af den gode smag - barn 14.-15. juni 2019 644,00 DKK
På sporet af den gode smag - voksen 14.-15. juni 2019 1.298,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

VisitHolstebro

Holstebro Turistbureau har et veluddannet og serviceminded personale. Vi er altid parate til at hjælpe byens gæster og borgere med turforslag og informationer.
Kontakt
Kirkestræde 13, 7500 Holstebro
Web: www.visitholstebro.dk
Åbningstider
Mandag - Torsdag kl. 10.00 - 15.30
Fredag kl. 10.00 - 15.00