Tangsafari ved Handbjerg Marina

Tangsafari - Tang er kendt som havets grøntsag og er en af fremtidens fødevarer. Tangen vokser over alt langs de danske kyster, og venter bare på at blive høstet og lavet til lækre smagsoplevelser. Nogle er velegnede til at lave chips, andre koges til en lækker grød eller anvendes i supper.

Kom og vær med til at udforske, indsamle og tilberede Limfjordens spisekammer ved det naturskønne område på Handbjerg Marina sammen med Jens Hedevang fra Hedevang Outdoor.

Dato: Tirsdag den 2. juli kl. 10.30 - 13.30. Tirsdag den 30. juli  kl. 14.00 - 17.00. Vælg dato i kalenderen nedenfor.

Pris: Kr. 245,- pr. person.

Prisen inkluderer: Skøn naturoplevelse på Handbjerg Marina, erfaren naturvejleder, information om tang som havets grøntsag og smagsprøver.

 

Booking

Tangsafari ved Handbjerg Marina

Tryk på et tidspunkt herover.
Antal 245,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Handbjerg Marina

Den hyggelige Handbjerg Marina ligger i Venø bugt i det smukke Limfjordsland mellem Vinderup og Struer. Handbjerg Marina har en af Limfjordens bedste badestrande med sandbund. Stranden er meget børnevenlig, og ved ebbe kan man gå meget langt ud, uden at få våde bukser. Ved Handbjerg Marina er der god mulighed for at surfe, og der er gode bad- og toiletfaciliteter. Marinaen råder også over både café og restaurant.
Kontakt
Handbjerg Marina
Handbjerg Marina 14
7830 Vinderup
www.handbjergmarina.com
Åbningstider
Se hjemmeside: www.handbjergmarina.com