Sevel Kro - 4 dages mini-ferie

Oplev den skønne natur øst for Holstebro og overnat på den historiske Sevel Kro, som har haft bevilling siden 4. februar 1771. Overnat for eksempel i Værelse Nr. 9, i den nostalgiske afdeling, der var Poul Richards gamle værelse. Han benyttede værelset hver gang, han overnattede på kroen, efter han forelskede sig i stedet i 1939, hvor han og filmholdet fra Fotorama boede på Sevel Kro, mens de inspillede filmen "Jens Langkniv".

En mini-ferie på 4 dage på Sevel Kro giver rig mulighed for at opleve Midt- og Vestjyllands attraktioner.
Sevel Kro er placeret i skøn natur med hedesøer som Stubbergård Sø og Flyndersø, vandrestier og så ligger kroen tæt ved Limfjorden. I Holstebro by er der mange muligheder inden for kultur, shopping m.m. 

Når du bestiller en "Mini-ferie", får du kaffe og hjemmebag ved ankomst, god morgenmad hver morgen og en lækker 2-retters menu hver aften. Bestiller du "Kroophold", vil der også være kaffe og hjemmebag ved ankomst, morgenmad hver morgen og en spændende 3-retters menu - sat sammen efter sæsonen.

Når du bestiller en "Mini-ferie" på Sevel Kro får du desuden gratis adgang til Hjerl Hede Frilandsmuseum (i sæsonen) under dit ophold.

Booking

Sevel Kro - 4 dages mini-ferie

Antal 2.250,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Sevel Kro

I den hyggelige landsby Sevel har kroen en central placering mellem kirken og købmanden. Sevel Kro er Kgl. Privilegeret af 1802 og er en rigtig landsbykro med de stolte gamle kro-traditioner.
Kontakt
Sevel Kro
Søvej 2
Sevel
7830 Vinderup
kristian@sevelkro.dk
Åbningstider
Se mere på: www.sevelkro.dk