Rundvisning på Ørslev Kloster og Ørslevkloster Hovedgård

Gennem mere end 1000 år har gårdspladsen på Ørslevkloster været et fast omdrejningspunkt i et evig foranderligt landskab ved Limfjorden. Endnu en gang byder vi i samlet flok – og på tværs af institutioner - velkommen til en oplevelse, der normalt ikke er offentligt tilgængelig. Det bliver en rejse gennem tiden og skiftende generationers benyttelse af egnens ressourcer på fjord og land. Ørslevkloster er i dag et sted med mange selvstændige afdelinger, men samlet set er det stedet, hvor man kan følge en lang rød tråd fra Vikingetidens storgård, nonneklosteret og herregården. Her kommer man helt tæt på det moderne landbrug på den ene side af gårdspladsen og et arbejdsrefugium med kirke på den anden side.

Undervejs serveres en kop kaffe.

Et besøg for både børn og voksne midt i det smukke Nordfjends.

TID

Torsdag d. 20. juni kl. 14-16.00

Torsdag d. 22. august kl. 14-16.00

Bemærk: Børn u. 12 år - gratis adgang

Mødested: Ørslevkloster Kirke

Booking

Rundvisning på Ørslev Kloster og Ørslevkloster Hovedgård

Tryk på et tidspunkt herover.
Antal 50,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Foreningen Ørslev Kloster

Foreningen Ørslev Kloster består af mange frivillige fra Nordfjendsområdet som sammen skaber oplevelser for områdets turister. Bl.a. et årligt julemarked og rundvisninger på klosteret.
Foreningen Ørslev Kloster
Hejlskovvej 15
7840 Højslev
Tlf.: 9753 8565
Send mail til foreningen
Besøg hjemmeside