Sommerhusferie mellem hav og fjord

Vesterhavets sommerhuse og dens beboere er privilegerede af at ligge tæt på et af vores lands helt store attraktioner - nemlig Vesterhavet og ikke langt fra Limfjorden.

Thyborøn er dejligt om sommeren og her kan man nyde livet ved havnen. Herudover har Thyborøn også een af Danmarks bedste badestrande beliggende ud til Vesterhavet. Skal du bo i Thyborøn i din ferie har vi sommerhuse tæt ved Vesterhavet i Thyborøn.

Sydligere ligger Vejlby Klit med sin fine sandstrand. Her er der også mange sommerhuse beliggende fra 50 meter til Vesterhavet. Se udvalget af sommerhuse i Vejlby Klit

Endnu længere mod syd ligger den mere barske stejlkyst. Sommerhusene langs Vesterhavet her ligger typisk lidt mere udsat for naturens krafter, da man her kan bo i Bovbjerg, som har en op til 40 meter høj klint ned til kysten. Stedet er meget populært at besøge blandt de lokale, lystfiskere, drageflyvere.

Vandet er forholdsvis dybt her og derfor skal man tage sig iagt når man bader. Vi anbefaler Vejlby Klit som badedestination. Bovbjerg er også kendt for sine kunstnere, som tiltrækkes af det specielle lys. 
Se udvalget af feriehuse nær Bovbjerg

 

Booking

Sommerhusferie mellem hav og fjord

Antal 1.395,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

SJ Feriehusudlejning

Sommerhuse i Vejlby Klit i Vestjylland - SJ Feriehusudlejning
SJ Feriehusudlejning er et lokalt udlejningsbureau med over 30 års erfaring i branchen og med en stor og trofast kundekreds. Vi udlejer ca. 500 private feriehuse i området Vejlby Klit, Vrist, Ferring Strand, Bovbjerg, Gjellerodde, Thyborøn, Lemvig og Toftum Bjerge, der alle er indrettet efter ejerens smag og behov.
Vi kan derfor tilbyde et alsidigt udvalg af ferieboliger, lige fra store poolhuse med alle bekvemmeligheder til mere enkle huse.
Kontakt
Sj Feriehusudlejning
Strandvejen 86, Vrist
DK-7673 Harboøre
T: +45 97 83 47 60
feriehusudlejning.dk
Åbningstider
Hele året rundt