Sorry if you notice any errors on this page - we're updating our design. Thanks for your patience!
ved Limfjorden

Muslinger & Østers

ved Limfjorden

Muslinger og Østers

Mange østerselskere anser de danske limfjordsøsters som verdens bedste.

På grund af den lave vandtemperatur og kombinationen af fersk- og saltvand vokser Limfjordens tiltagende bestand så langsomt, at de opnår en ganske særlig smag og konsistens, som har gjort de flade, runde skaller efterspurgte verden over.

Denne type østers smager mindre af salt og er langt mere karakterfuld og fast i kødet end sine artsfæller. Derfor er det også med rette, at flere kalder Limfjordens østers for verdens bedste.

Restauranter med særligt fokus

Her finder du vores udvalgte restauranter, som har særligt fokus på muslinger og østers.

 

Tag på østersbar i Glyngøre, eller besøg en af restauranterne for en udsøgt oplevelse med østers eller muslinger fra Limfjorden.

ved Limfjorden

Har du prøvet at være på østers safari?

Tag med på en østerssafari, hvor du lærer af fange, åbne og tilberede østers på mange forskellige måder.

3. juni: Skaldyrsfestival

Smag på Limfjorden dagen lang. Der bliver kælet for den sunde og smukke mad, der kendetegner vores område, og tilbereder flere tusinde godbidder.