Sorry if you notice any errors on this page - we're updating our design. Thanks for your patience!
- en del af Lokale Fortællinger 2017

Limfjordsfortællinger

- en del af Lokale Fortællinger 2017

Limfjordsfortællinger

Kom forbi og hør om østersfiskeriet i Limfjorden eller gå på fangst i Limfjordens udsøgte spisekammer efter fjordrejer, blåmuslinger og krabber. Flere af fortællingerne er især velegenet for børn.

Se alle fortællinger 

 • VENØ - En lokal fortælling

  En fortælling om livet på Venø før og nu.
  Fra 50,00 DKK Book
 • Kom og deltag i årets store Krabbefest

  Kom og deltag i krabbefesten lørdag den 16. september i forbindelse med Krabbefestivalen i Lemvig. Stor lækker buffet "sæt kloen i den gode smag" og musikalsk underholdning i krabbeteltet på Lemvig Havn, kl. 18.30-01.00
  Fra 350,00 DKK Book
 • Mors Fortælling - Guidet rundvisning på Dansk Skaldyrcenter

  Mors - Fortælling Guidet rundvisning på Dansk Skaldyrcenter Du får et unikt indblik i moderne, biologisk forskning der foregår på Dansk Skaldyrcenter. Du kommer rundt i klækkerier og ser vores forsøgsanlæg. Vi fortæller undervejs om de nyeste forsøg og den seneste forskning og vi prøvesmager nogle spændende madvarer fra Limfjorden. En helt unik mulighed for at lære en masse om Limfjordens dyr og planter. Varighed: ca. 1 time Pris pr. person: 90,- kr. inkl. moms. (Halv pris for børn under 10 år ifølge med en voksen)
  Fra 90,00 DKK Book
 • Fra fjord til bord med biolog og kok

  Arrangementet begynder med rundvisning på Dansk Skaldyrcenter. Vi ser hvordan man ”dyrker” østers, hummer, muslinger og tang og hører, hvorfor det er sundt at spise skaldyr. Fokus på rundvisningen vil være de ressourcer, der er ude i fjorden og hvilke muligheder der er for udnyttelse af disse. Herefter går turen ud i formidlingscenterets køkken. Her har kokken allerede tilberedt nogle lækre små retter med muslinger eller andre skaldyr, hvortil der er spændende tilbehør - måske skal du smage tang fra Limfjorden for første gang?
  Fra 295,00 DKK Book
 • Får og hyrdehundeopvisning på Gjellerodde

  Tag med fårehyrden Tove og se hvordan hendes dygtige hunde hurtigt kan flytte rundt med den store folk af får dertil dagligt sørger for naturplejen på spidsen af Gjellerodde
  Fra 50,00 DKK Book