ved Limfjorden

Limfjordens oplevelser

Tag til Limfjorden, hvor livet leves i pagt med det storslåede fjordlandskab og de imponerende udsigter. Besøg de hyggelige øer, charmerende limfjordsbyer og gå på opdagelse i områdets skatkammer af lækre råvarer. Her på siden kan du booke dine næste ferie-oplevelser ved Limfjorden.

 • Snapseruten rundt i bil, 4 dage med 3 overnatninger

  "Snapseruten" snor sig gennem Limfjordslandets smukke varierede landskab, fyldt med duftende krydderurter og bær, velegnet til kryddersnapse med hver sit særkende. Ruten passerer en lang række historiske seværdigheder, naturskabte oplevelsespunkter og en enestående natur.  Pris: DKK 2.475,- pr. person.
  Fra 2.475,00 DKK Book
 • Campertilbud - Overnatning i Nykøbing Mors Lystbådehavn

  Overnatning i Nykøbing Mors Lystbådehavn med din autocamper
  Fra 130,00 DKK Book
 • Book ophold på Højslev Kro

  Højslev Kro ligger midt i det smukke og attraktive område, som i turistbrochurerne kaldes "Det blå Limfjordsland". På Højslev Kro kan du overnatte i skønne værelser, med komfort og forkælelse i højsæde.
  595,00 DKK Book
 • Efterårsferie i sommerhus ved Vesterhavet

  Tag en velfortjent pause fra hverdagens stress og nyd naturens smukke efterårsfarver i et sommerhus ved Vejlby Klit. Her har I masser af tid til samvær med familien, varm kakao og råhygge foran pejsen. Nyd en gåtur langs stranden, lyt til bølgernes brusen og lad jer blæse igennem af af den friske vind - mærk den ægte træthed, der sænker sig over jer, når aftenen falder på. Nedenfor finder I et udpluk af vores ledige sommerhuse
  1.375,00 DKK Book
 • Fiskeophold på Nørre Vosborg

  Vestjylland har fantastisk fiskevand, og Nørre Vosborg byder på dejlig mad i smukke omgivelser.
  1.195,00 DKK Book
 • Limfjordsøsters - gourmetmad i verdensklasse

  Iført gummistøvler og waders tager vi på østersjagt i Limfjordens delikate spisekammer.
  300,00 DKK Book
 • Nyd et stjerneskud i Thyborøn

  Med tonsvis af rødspætter, skaldyr og andre friske varer fra Nordsøen på havnen i Thyborøn er det nemt at blive sulten efter fisk. Kalder maven på fiskefrikadeller, fileter, rejecoctail, sandwich med laks eller en fiskeburger, har Fiskehallen i Thyborøn talleken med svaret.
  84,00 DKK Book
 • Snapseruten rundt i bil - 6 dage 5 nætter.

  "Snapseruten" snor sig gennem Limfjordslandets smukke varierede landskab, fyldt med duftende krydderurter og bær, velegnet til kryddersnapse med hver sit særkende. Ruten passerer en lang række historiske seværdigheder, naturskabte oplevelsespunkter og en enestående natur. Pris: DKK 3.895,- pr. person.
  Fra 3.895,00 DKK Book
 • Spil golf på 3 baner i Vestjylland

  Spil på 3 golf baner i Vestjylland - et samarbejde mellem Lemvig, Struer og Trehøje Golfklubber
  600,00 DKK Book
 • Green fee inkl. frokost

  18 hullers golf på Lemvig Golfbane inkl. sandwich og en øl/vand i Golf Cafeen.
  300,00 DKK Book
 • 3 dages golfferie på Mors

  En af Danmarks smukkeste 18-hullers golfbaner ligger lige i Nykøbings udkant, og har straks fået tilnavnet "Limfjordens Perle" og er en stor oplevelse for enhver golfspiller. Du får 2 overnatninger på Sallingsund Færgekro 2 x 3-retters gourmetmenu og 2 x green-fee til Morsø Golfbane. Pris: Kr. 1.790,- pr. person i db. værelse.
  Fra 1.790,00 DKK Book
 • Pay & Play Lemvig Golfklub

  Spil 5 timer på Lemvg Golfbane´s Pay and Play bane. Lej køller, bag og få 3 bolde med
  100,00 DKK Book
 • Ravsafari – med Ravgaranti

  Tag med til stranden på jagt efter nordens guld, det gyldne rav. Lær hvor, hvornår og hvordan du finder rav.
  Fra 40,00 DKK Book
 • Bog - Kystruten Mors

  Kystruten Mors er en vandrerute Mors rundt på 150km. Bogen indeholder kort samt beskrivelse af udvalgte seværdigheder på ruten Pris incl. porto og adm. gebyr 98,-
  98,00 DKK Book
 • AttractionPass - 24 timer

  Mere end 40 museer og attraktioner i Region Midtjylland er med i det nye AttractionPass, som giver turister inspiration til flere skønne ferieoplevelser for hele familien. Passer giver gratis adgang til besøgsstederne, og samtidig kan gæster med et kort i hånden nemt og bekvemt kommer rundt med Midttrafiks busser i 24, 48 eller 72 timer.
  349,00 DKK Book
 • Rundvisning til videokunsten i Skulpturlandsby Selde

  Kom med på rundvisning til videokunsten i Skulturlandsby Selde. Turen begynder på kl. 15 på Da Winti i Selde med en kort fortælling om udviklingen af kunsten i Skulpturlandsby Selde og - hvis ønsket - kaffe og kringle.
  Fra 50,00 DKK Book
 • AttractionPass - 72 timer

  Mere end 40 museer og attraktioner i Region Midtjylland er med i det nye AttractionPass, som giver turister inspiration til flere skønne ferieoplevelser for hele familien. Passer giver gratis adgang til besøgsstederne, og samtidig kan gæster med et kort i hånden nemt og bekvemt kommer rundt med Midttrafiks busser i 24, 48 eller 72 timer.
  649,00 DKK Book
 • AttractionPass - 48 timer

  Hvad enten du er til videnskab, kultur, natur, historie eller noget helt andet, kan du finde inspiration til din ferie i det midtjyske i det nye AttractionPass. Mere end 40 museer og attraktioner i Region Midtjylland er med i det nye AttractionPass, som giver turister inspiration til flere skønne ferieoplevelser for hele familien. Passer giver gratis adgang til besøgsstederne, og samtidig kan gæster med et kort i hånden nemt og bekvemt kommer rundt med Midttrafiks busser i 24, 48 eller 72 timer.
  499,00 DKK Book