Sorry if you notice any errors on this page - we're updating our design. Thanks for your patience!
ved Limfjorden

Oplevelser

ved Limfjorden

Limfjordens oplevelser

Tag til Limfjorden, hvor livet leves i pagt med det storslåede fjordlandskab og de imponerende udsigter. Besøg de hyggelige øer, charmerende limfjordsbyer og gå på opdagelse i områdets skatkammer af lækre råvarer. Her på siden kan du booke dine næste ferie-oplevelser ved Limfjorden.

 • Malekursus for 1 på Fur (26.-28.9)

  Malekursus på Fur 26.-28. september 2017. Kom til Fur i Limfjorden - Danmarks skønneste ø - og få undervisning i at male med voks. Bo på Skovgården – ”Morten Korch-Idyl” – i dobbeltværelse med alle moderne bekvemmeligheder og bliv forkælet med lækker mad på øens spisesteder. Få også en fantastisk oplevelse på Fur Museum og rund evt. af med smagsprøver hos Fur Kaffe & The.
  2.064,00 DKK Book
 • Book ophold på Hotel Skivehus

  I hjertet af Skive, ligger Hotel Skivehus. Karup Å, løber gennem hotellets have, og kun få minutters gang herfra, er der shopping muligheder, skov og strand. Perfekt, som udgangspunkt for områdets mange attraktioner og oplevelser.
  795,00 DKK Book
 • Book ophold på Hotel Strandtangen

  Hotel Strandtangen er beliggende ved Skive Lystbådehavn. Hotellets beliggenhed er unik med facade lige ud til vandet, ja næsten med foden i vandet, og med Krabbesholm skov i baghaven, så der er alle muligheder for en naturskøn oplevelse. Et udbygget stisystem både langs vandet, gennem skov og ådal giver mulighed for dejlige motionsture.
  1.025,00 DKK Book
 • Golfophold på Tambohus Kro

  Golfophold i standardværelse med morgenmad, 3 retters middag og greenfee.
  898,00 DKK Book
 • Lær at flyve en trainerkite på land

  På kurset lærer du det basale om, hvordan en trainerkite fungerer. Du finder blandt andet ud af, hvordan vindvinduet virker og lærer hurtigt at styre en kite rigtigt.
  Fra 150,00 DKK Book
 • Stand Up Paddle Surf for begyndere

  Mobil surfskole i Lemvig, Thyborøn, Harboøre og omegn.
  Fra 300,00 DKK Book
 • 3 dages golfferie på Mors

  En af Danmarks smukkeste 18-hullers golfbaner ligger lige i Nykøbings udkant, og har straks fået tilnavnet "Limfjordens Perle" og er en stor oplevelse for enhver golfspiller. Du får 2 overnatninger på Sallingsund Færgekro 2 x 3-retters gourmetmenu og 2 x green-fee til Morsø Golfbane. Pris: Kr. 1.790,- pr. person i db. værelse.
  Fra 1.790,00 DKK Book
 • Green fee inkl. frokost

  18 hullers golf på Lemvig Golfbane inkl. sandwich og en øl/vand i Golf Cafeen.
  300,00 DKK Book
 • AttractionPass - 48 timer

  Hvad enten du er til videnskab, kultur, natur, historie eller noget helt andet, kan du finde inspiration til din ferie i det midtjyske i det nye AttractionPass. Mere end 40 museer og attraktioner i Region Midtjylland er med i det nye AttractionPass, som giver turister inspiration til flere skønne ferieoplevelser for hele familien. Passer giver gratis adgang til besøgsstederne, og samtidig kan gæster med et kort i hånden nemt og bekvemt kommer rundt med Midttrafiks busser i 24, 48 eller 72 timer.
  499,00 DKK Book
 • AttractionPass - 72 timer

  Mere end 40 museer og attraktioner i Region Midtjylland er med i det nye AttractionPass, som giver turister inspiration til flere skønne ferieoplevelser for hele familien. Passer giver gratis adgang til besøgsstederne, og samtidig kan gæster med et kort i hånden nemt og bekvemt kommer rundt med Midttrafiks busser i 24, 48 eller 72 timer.
  649,00 DKK Book
 • Juleophold inkl. julefrokost og dans - 2. december 2017

  Juleophold inkl. julefrokost og dans - 2. december 2017 Lørdag aften bydes der til årets julefrokost i Jyske Bank Mors Arena fra kl. 18:00 - 01:00. Den overdådige julemenu er naturligvis inklusiv øl, vin og vand. Efter spisningen spilles der op til dans. Kom i julehumør - giv dig selv en week-end på Mors! 1 overnatning på Danhostel inkl. morgenmad og julefrokost. Pris: DKK 975,- pr. pers. i delt dobb.værelse (min. 2 personer).
  975,00 DKK Book
 • Malekursus for 2 på Fur (19.-21.9)

  Malekursus på Fur 19.-21. september 2017. Kom til Fur i Limfjorden - Danmarks skønneste ø - og få undervisning i at male med voks. Bo på Skovgården – ”Morten Korch-Idyl” – i dobbeltværelse med alle moderne bekvemmeligheder og bliv forkælet med lækker mad på øens spisesteder. Få også en fantastisk oplevelse på Fur Museum og rund evt. af med smagsprøver hos Fur Kaffe & The.
  3.750,00 DKK Book