Jul ved Limfjorden

December er en af de måneder på året, hvor Limfjorden tager sig bedst ud med alle sine julelys og pyntede butikker. Vi har en masse hyggelige juletraditioner og arrangementer fra slutningen af november og helt frem til jul samt en masse gode muligheder for at få købt de sidste julegaver.

Oplev blandt andet en eventyrlig herregård pyntet op eller tag med til stemningsfulde julemarkeder i hele området. Du kan også se julelysene funkle fra træer og bygninger, eller lytte til julesalmer og store symfonier.

Glædelig jul og velkommen til Limfjorden!

Juleophold og julefrokost 2. december 2017

Lørdag aften bydes der til årets julefrokost i Jyske Bank Mors Arena fra kl. 18:00 - 01:00. Den overdådige julemenu er naturligvis inklusiv øl, vin og vand.

Jul hos Fru Pedersen

Julehaven - eventyrlig og romantisk julestemning. Til jul er der pyntet op rundt om alle bygninger, lysthuse, skure, skurvogn og drivhus. Det er en inspirerende oplevelse, uanset om det er dag eller aften.

3 retters nytårsmenu

Vil du spare tiden og besværet, og samtidig have et brag af en nytårsmenu? Så bestil din nytårsmenu på Tambohus Kro.

Maden afhentes på Tambohus Kro
d. 31. december 10.00-13.00 og er nem at varme og tilberede ud fra vejledningen.

Nytårsmenu -Take Away Grand Hotel Struer

Årets lækreste Nytårsmenu 2017. Vil du have en nem og lækker nytårsmenu? Vi modtager nu bestillinger på årets nytårsmenu, Maden er pakket til nemt at varme og anrette ud fra vejledning.

 • 3 retters nytårsmenu

  Vil du spare tiden og besværet, og samtidig have et brag af en nytårsmenu? Så bestil din nytårsmenu på Tambohus Kro. Maden afhentes på Tambohus Kro d. 31. december 10.00-13.00 og er nem at varme og tilberede ud fra vejledningen.
  350,00 DKK Book
 • Julelevendegørelse på Hjerl Hede

  Julelevendegørelse - Hjerternes julefest! Oplev den gode gamle jul, når museet åbner dørene ind i huse, værksteder og butikker. Køb friskbagte julekager fra bageren med hjem.
  150,00 DKK Book
 • Bog - Smagens Landskab

  Smagens Landskab er lokale fortællinger om ildsjæle, der brænder for lokale fødevarer i Thy og på Mors. Vi har besøgt over 30 spisesteder og producenter – kokke, landmænd og iværksættere – der arbejder ihærdigt for de lokale specialiteter. I ord og billeder fortæller vi om deres passion og hjerteblod. Pris kr. 349,- inkl. forsendelse.
  349,00 DKK Book
 • Fra fjord til bord med biolog og kok

  Arrangementet begynder med rundvisning på Dansk Skaldyrcenter. Vi ser hvordan man ”dyrker” østers, hummer, muslinger og tang og hører, hvorfor det er sundt at spise skaldyr. Fokus på rundvisningen vil være de ressourcer, der er ude i fjorden og hvilke muligheder der er for udnyttelse af disse. Herefter går turen ud i formidlingscenterets køkken. Her har kokken allerede tilberedt nogle lækre små retter med muslinger eller andre skaldyr, hvortil der er spændende tilbehør - måske skal du smage tang fra Limfjorden for første gang?
  Fra 295,00 DKK Book
 • Østerssafari fra Dansk Skaldyrcenter

  Østerssafari fra Dansk Skaldyrcenter. Saml dine egne østers i Limfjorden. Tag waders på og kom med skaldyrcenterets biolog ud i fjorden. (Waders stilles til rådighed).
  Fra 195,00 DKK Book