Følg med her for at se, hvad der sker

Efterår ved Limfjorden

Hold efterårsferie ved Limfjorden og nyd den smukke natur med en masse udendørs oplevelser. Få inspiration til dine efterårs oplevelser ved Limfjorden, som byder på mange muligheder for både store og små! Blandt mange aktiviteter kan du opleve Oyster Week 2017, hvor der ved hele Limfjorden afholdes arrangementer med danske østers fra fredag d. 13. oktober til søndag d. 22. oktober. 

Oyster Week 2017 ved Limfjorden

Limfjordens oplevelser i forbindelse med  Oyster Trophy Week er en hyldest til en af de mest eksklusive madvarer, der kommer fra det kolde nord: vores delikate og helt friske østers. 

Østerspremiere 13/10-15/10

Den årlige sæsonstart for østers og muslingefiskeriet markeres med en festdag på havnen i Nykøbing Mors lørdag den 14. oktober kl. 13.00 - 17.00.  

SKIVE - Æblefestival i Rødding

Æblefestival i Rødding 14/10

SKIVE - Halloween på Spøttrup Middelalderborg

Traditionen tro holder Spøttrup Middelalderborg Halloween fredag aften i efterårsferien.
Der bliver meget uhyggeligt på Borgen, hvor genfærd og spøgelser samt Borgens uhyggelige venner sætter en skræk i livet på alle, som tør nærme sig den mørklagte Borg. Til Halloween serverer Café Borgen heksesnot og andre ulækre ting i Borgens kælder. 

MORS - Østers & Muslinge - Wine & Dine

Skaldyrhovedstaden i Danmark inviterer til ØSTERS & MUSLINGE – Wine & Dine. En eksklusiv snigpremiere på Østers- og Muslingepremieren, hvor du i ro og mag kan nyde retter tilberedt af to fantastiske kokke.

STRUER - En gastronomisk oplevelse

Limfjordens østers har altid været eftertragtede af kendere, men tidligere var de kun for de få - eksempelvis tilhørte alle landets østers kongen, og blev man fanget i at indsamle kongens østers, kvitterede han med dødstraf.  

 • Østerssafari fra Dansk Skaldyrcenter

  Østerssafari fra Dansk Skaldyrcenter. Saml dine egne østers i Limfjorden. Tag waders på og kom med skaldyrcenterets biolog ud i fjorden. (Waders stilles til rådighed).
  Fra 195,00 DKK Book
 • Efterårsferie i sommerhus ved Vesterhavet

  Tag en velfortjent pause fra hverdagens stress og nyd naturens smukke efterårsfarver i et sommerhus ved Vejlby Klit. Her har I masser af tid til samvær med familien, varm kakao og råhygge foran pejsen. Nyd en gåtur langs stranden, lyt til bølgernes brusen og lad jer blæse igennem af af den friske vind - mærk den ægte træthed, der sænker sig over jer, når aftenen falder på. Nedenfor finder I et udpluk af vores ledige sommerhuse
  1.375,00 DKK Book
 • Rundvisning til videokunsten i Skulpturlandsby Selde

  Kom med på rundvisning til videokunsten i Skulturlandsby Selde. Turen begynder på kl. 15 på Da Winti i Selde med en kort fortælling om udviklingen af kunsten i Skulpturlandsby Selde og - hvis ønsket - kaffe og kringle.
  Fra 50,00 DKK Book