Velkommen til Limfjordslandet

Hold ferie i Limfjordslandet

Velkommen til Enjoy Limfjordens officielle turismesite. Siden giver det bedste overblik over, hvad området og kommunerne i samarbejdet har at byde på. Her kan du både få inspiration til nye oplevelser og finde frem til hoteller, lystbådehavne, campingpladser, kulturoplevelser, golfbaner, mange af de bedste strande eller noget helt sjette. Nyd vores område og grib de mange muligheder.

 • Julelevendegørelse på Hjerl Hede

  Julelevendegørelse - Hjerternes julefest! Oplev den gode gamle jul, når museet åbner dørene ind i huse, værksteder og butikker. Køb friskbagte julekager fra bageren med hjem.
  150,00 DKK Book
 • Julebrunch og besøg i Fru Pedersens Julehave

  Kom til Vemb og spis en lækker julebrunch i Vemb Kultur- og Forsamlingshus, bestående af lokale og økologiske råvarer, som tvistes med julens krydderier, samt et drys eventyr. Besøg bagefter Fru Pedersens eventyrlige og magiske Julehave, som emmer af romantik og inspiration.
  220,00 DKK Book
 • 3 retters nytårsmenu

  Vil du spare tiden og besværet, og samtidig have et brag af en nytårsmenu? Så bestil din nytårsmenu på Tambohus Kro. Maden afhentes på Tambohus Kro d. 31. december 10.00-13.00 og er nem at varme og tilberede ud fra vejledningen.
  350,00 DKK Book
 • Juletapas og loppefund

  Saml veninderne eller kollegaerne til en hyggeaften med lækker juletapas hos Idylidyl og efterfølgende besøg i Tingfinderiet.
  Fra 150,00 DKK Book

For os der ikke kan vente på julen.....

Julemarkeder og events med hygge, musik og underholdning.

Oyster Week 2017 ved Limfjorden

Limfjordens oplevelser i forbindelse med  Oyster Trophy Week er en hyldest til en af de mest eksklusive madvarer, der kommer fra det kolde nord: vores delikate og helt friske østers. 

FJORD

Der er rig mulighed for at få skønne oplevelser på fjorden. 

KULTUR

Limfjordsområdet byder på masser af kultur.

NATUR

Du kan tage på oplevelse i en af de skønne skove, udfolde dig aktivt til lands eller til vands.